Tecnifibres varumärke blev populärt för tillverkning av moderna tennis- och squashprodukter. Tecnifibre har nått stora framgångar och uppskattas av en stor krets sportälskare i hela världen. Tecnifibres produkter har en mycket hög kvalitet och därför är de så populära bland professionella tennisspelare. Varumärket grundades år 1979 i Feucherolles kommunen i Paris.

Sedan dess har det lilla företaget växt upp till ett stort bolag och det är tack vare de höga kvalitetsstandarder som det ställer vid tillverkning av produkterna. Man behöver inte tvivla på produkternas kvalitét och tillförlitlighet. Idag finns varumärket med i listan över världens tio bästa tillverkare. Technifibre tennisprodukter tillverkas enligt moderna teknologier och uppdateras ständigt efter kundernas och tennisens världsstjärnors önskemål.

Tennisspelare från hela världen använder Tecnifibres produkter för de verkligen är helt unika. Vad behöver man för att segra förutom stil, effektivitet och hållbarhet?

Tecnifibres produkter uppskattas högt av många berömda tennisspelare, bland annat Daniil Medvedev, Denis Istomin, Janko Tipsarevic, Daria Kasatkina, Aljaz Bedene, Marina Zanevska, Marius Copil och många andra.