Våra varumärken

 

logo

 

 


Solfire – Art in motion

burgos

Solfire är grundat av Brendan Murphy. Född i Bloomington, Indiana växte Brendan upp med att spela basket, en passion som kulminerade i en femårig yrkeskarriär i Europa. I Europa, upptäckte Brendan hans extraordinära konstnärliga talang och kärlek till måleriet. ”När jag målade – oavsett vad jag än målade – var jag glad. Så det kändes meningsfullt att fortsätta göra det.” Under det senaste årtiondet har Brendan producerat mer än 50 shower i New York, Los Angeles, Miami och internationellt. Hans arbete kan ses i mer än 500 samlingar runt om i världen.

Under en av Brendans shower uppmanade Guy Laliberte (grundare, Cirque de Soleil och en av Brendans mentorer) att Brendan borde dela med sig sina kreativa gåvor i större skala. Det blev en utmaning som sedan blev födelsen av Solfire. Brendan såg möjligheten att använda delar av sin ursprungliga konst på kläder, särskilt tenniskläder. Som ivrig tennisspelare och entusiastisk fan, har Brendan målat porträtt för några av världens bästa professionella tennisspelare inklusive Rafael Nadal, Novak Djokovic och Andy Murray.

Brendan fortsätter att vara en drivande kreativ kraft för Solfire.

www.solfireworld.com

 

logoSmellWellTM_SMALL1

 

 

 


 

SmellWell – Makes your stuff smell well!

SmellWell är en nyhet som inte döljer odörer utan tar bort orsaken till problemet. Innehållet i påsarna absorberar fukt och neutraliserar PH-balansen vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier. Efter en till ett par dagars användning minskar bakterierna markant och med det även lukten som istället ersätts av en fräsch doft.

– Alla har varit med om att skor och idrottsutrustningar luktar illa efter ett tag och att maskera lukten hjälper bara för stunden. SmellWell är en enkel, kul och miljövänlig lösning som verkligen tar bort lukten och som alla kan använda, säger Ammi Schaffler på SmellWell.

SmellWell finns i ett flertal färger och mönster och håller allt från skor, kängor och pjäxor till sportväskor, benskydd och handskar fräscha.

Varje par håller ca 3 månader.smellwell_1010x478

SmellWell är testad och godkänd i enlighet med REACH.
Det innebär att den är fri från farliga kemikalier och skonsam för vår miljö.

 

 

 

 

 


 

Diadem – By tennis players, for tennis players

Diadem sports kommer från USA och har ett unikt patent för ”star technology” som innerbär att senan är formad som en stjärna. Senan är testad av U.S.T.A och testerna visar att solstice power & pro tappar minst tryck av alla senor som finns på marknaden. Den har även en unik ”snap back” samt håller 10-20 timmar. Ytterligare en utmärkande egenskap hos Diadems senor är dess aqua blåa färg.
Emma_Shasteen_Diadem_Solstice_Power_17

Diadem. Designed by tennis players for tennis players.

www.diademsports.com

 

 

Emma Shasteen, 1:a i Sverige F12 (Augusti 2015)